Wegens recente verhuizing van west naar oost, biedt Zagers Dubo deze aanbieding aan voor de mensen in en om Borne!
 
TrinaSolar zonnepanelen geven 320WP per stuk, heeft een productgarantie van 10 jaar, en heeft een opbrengst garantie van 80% na 25 jaar. Het mono paneel is volledig zwart, en geeft een hogere effici├źntie doordat de 60 cellen in 2e zijn opgedeeld (120cells). In de datasheet vindt u de verdere specificaties van het paneel.
 
De Growatt omvormer is in 1-fase uitgevoerd voor systemen van 2500WP tot 5500WP. Systemen boven de 5500WP gaan over naar een 3-fase aansluiting. De omvormer heeft standaard 10 jaar garantie. Als uw dak geen schaduw heeft van obstakels, is de Growatt omvormer een prima keus. Met de app kunt u gemakkelijk zien wat uw systeem opbrengt. Dit is af te lezen in een grafiek per string panelen. Wij zorgen er voor dat de app klaar is voor gebruik.
 
Heeft uw dak toch schaduwhinder van pijpjes, een dakkapel of bomen? Dan adviseren wij een SolarEdge omvormer. SolarEdge geeft 12,5 jaar garantie op de omvormer, en 25 jaar op de optimizer. Omdat bij SolarEdge elk paneel een optimizer krijgt, worden alle panelen daarmee parallel geschakeld. Waarbij een schaduw op 1 paneel bij een stringomvormer door geprojecteerd wordt naar ieder ander paneel in diezelfde string, heb je bij SolarEdge alleen schaduw op dat paneel, en werkt de rest van de string nog vol vermogen. Ook is via de app per paneel uit te lezen wat het systeem oplevert.
 
Heeft u interesse in de aanbieding? Of heeft u interesse in een ander systeem? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een schouw aan huis! Wij leveren verschillende typen panelen, omvormers, en monteren op vrijwel ieder dak. Vraag ons naar de mogelijkheden, en profiteer van het gemak van zonnestroom!
 
 
Klik op een van de onderstaande knoppen voor meer informatie.
(pdf wordt geopend in een nieuw venster)