Wij realiseren al 5 jaar PV-paneel systemen in alle soorten en maten voor grote opdrachtgevers en particulieren. Wij hebben in heel Nederland al meer dan 3000 installaties gemaakt op koopwoningen, huurwoningen, openbare gebouwen, industriele gebouwen en agrarische gebouwen. Omgerekend ligt er dankzij Zagers 6.000.000 watt op de Nederlandse daken!

We hebben bekendheid opgebouwd door al die tijd te gaan voor 100% rendement tegen 0% storingen.

Wij kunnen door veel kennis van de markt u een systeem leveren dat voor u het beste is. Er zijn vele manieren van montage op het dak en wij kennen ze allemaal. Er zit veel verschil in prijs en kwaliteit wat betreft de panelen en de omvormer. Aan de hand van uw wensen maken wij voor iedere klant, klein of groot een maatwerkofferte met terugverdientijd .

Heeft u geen plek voor panelen en overweegt u ook een andere verbouwing dan kunt u dat bij ons ook combineren. Denk aan een terrasoverkapping, uitbouw, schuur of dakkapel. U combineert dan uitbreiding van woonruimte met het mogelijk maken om groen te doen en de totale klus verdient zichzelf terug!

Bekijk onze projecten!

Zonnepanelen3Zonnepanelen2