Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Offerte Aanvraag

We nemen samen met u uw wensen door

Inspectie op Locatie

Zo komt u dus niet voor ongewenste verassingen te staan tijdens een installatie.

Uitbrengen Offerte

De offerte wordt aangeleverd met alle datasheets van de gekozen producten, en een 3D tekening van uw woning met de zonnepanelen daarbij ingetekend.

Montage Dag

We plannen samen met u de montage dag in!

Oplevering

Nadat het systeem werkend is opgeleverd met ons opleverdocument en meetrapport, regelen we vanuit kantoor de monitoring in.

Wij van Zagers Dubo Zonnepanelen b.v. vinden het belangrijk dat u als klant aan de voorkant een kloppende eerlijke maatwerkofferte van ons krijgt. De offerte is altijd gebaseerd op een schouw die we vooraf op locatie komen doen. Tijdens die schouw controleren we of het dak geschikt is voor zonnepanelen, de omvormer op een goede plek kan komen te hangen en of de bestaande groepenkast geschikt is om het zonnestroomsysteem op aan te sluiten. Zo weet u zeker dat de offerte die u krijgt klopt aan de hand van onze bevindingen. Zo komt u dus niet voor ongewenste verassingen te staan tijdens een installatie.

Wij bieden in onze offerte altijd A-merk producten aan. Of het nu gaat om zonnepanelen die 25 jaar opbrengst garantie geven, omvormers of optimizers die parallel geschakeld zijn, of de aansluiting in de groepenkast? Bij ons bent u aan het juiste adres!

De offerte wordt aangeleverd met alle datasheets van de gekozen producten, en een 3D tekening van uw woning met de zonnepanelen daarbij ingetekend. Door deze tekening kunnen we een realistisch beeld ontwerpen van de jaarlijkse opbrengst. Mocht de offerte u aanspreken, dan gaan wij over tot inplannen van een montagedatum en het aanmaken van de order. We streven er naar om uw installatie binnen 4 weken te monteren.

Op de afgesproken montage dag komt ons eigen vakbekwaam installatieteam met al het materiaal en veiligheidsspullen bij u aan. We bespreken de volledige installatie nog eens met u door, en zorgen ervoor dat uw systeem van A tot Z netjes wordt gemonteerd.

Nadat het systeem werkend is opgeleverd met ons opleverdocument en meetrapport, regelen we vanuit kantoor de monitoring in. Het is natuurlijk wel zo prettig dat u zelf kunt zien wat uw zonnestroomsysteem doet!

Altijd een persoonlijke aanpak

We vinden het belangrijk dat we een oplossing op maat aanbieden. Daarom zorgen we voor een persoonlijke aanpak van begin tot eind zodat u altijd tevreden bent en zorgeloos kan genieten van uw zonnesysteem.

Persoonlijk 100%
Tevreden 100%

3000 +

Zonnestroomsystemen

11000 +

MWH opgebracht

4350 +

KG CO2 uitstoot vermeden

85 +

bedrijfsprojecten