Waarom kiezen voor Zagers DuBo?


 MAXIMAAL RENDEMENT BIJ IEDER PROJECT

Bij plaatsing van een zonnepaneelsysteem door Zagers Dubo, of een ander project, komen wij vooraf graag bij u langs! Dit doen wij zodat u, en ook wij, niet voor verassingen komen te staan op de dag van installatie. Op deze manier proberen wij voor onze klanten het maximale rendement uit ieder project te halen, en de klant op de hoogte te stellen van alle mogelijkheden. Zodat een weloverwogen keuze gemaakt kan worden waar u nog lang van zult genieten. 


CONCURRERENDE OFFERTE

Duurzaam voor uw portemonnee; wij geven u het meeste waar voor uw geld. Wij weten waar goede panelen leverbaar zijn tegen een eerlijke prijs. Onze offertes zijn daardoor concurrerend, duidelijk opgezet, en wij kunnen leuke kortingen geven op collectieve inschrijvingen. Bij een offerte voor een zonnepaneelsysteem, berekenen wij voor u uw terugverdientijd. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend, en wij komen graag bij u langs!


ALTIJD GEBRUIK VAN DUURZAAM MATERIAAL

Of het nu gaat om een tuinverbouwing, schutting, overkapping of een zonnepaneelsysteem, wij proberen altijd zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame materialen. Dat betekend dat het op een milieuvriendelijke manier vervaardigd is en een lange levensduur heeft of uit hergebruikt materiaal bestaat.  Zagers Dubo ziet de voordelen in van duurzaam bouwen en past het ook duurzaam toe . Vraag naar onze mogelijkheden!

Wie zijn wij?

2 Broers die al 5 jaar samenwerken in het monteren van zonnepaneelsystemen. Marvin Zagers heeft een opleiding gevolgd tot voortgezet timmeren. Hierdoor is het onder andere mogelijk om door ons verschillende timmerwerken uit te laten voeren, bestektekeningen te laten maken van constructies en tuinen uit te laten werken met overkappingen, schuttingen en decoratieve aspecten.

Kevin Zagers is voordat hij ondernemer werd werkzaam geweest als assembleerder/monteur kunststof en aluminium kozijnen(6jr), monteur bedrijfshallen staalbouw(4jr), stratenmakerij en tuinaanleg(3jr). Wij vullen elkaar op ieder vakgebied aan, en werken daarom altijd samen op een veilige, betrouwbare manier.

BEKIJK HIER WAT WIJ DOEN
Wist u dat Zagers DuBo ook klussen aanneemt die andere bedrijven onmogelijk achten?

Wij werken onder andere samen met…

Nardos Installatiebedrijf